Wie zijn wij

Ons bedrijf

Webwinkel Mooi is opgericht in september 2011. Ons streven is om kwalitatief goede babykleding, kinderkleding en accessoires te verkopen tegen aantrekkelijke prijzen. 


Vanaf oktober 2015 hebben wij een fysieke winkel in Swalmen, een droom die uitkwam! Onze winkel is geopend van woensdag t/m zaterdag van 10.00-17.00.

Daarnaast organiseren wij in de avonduren kledingparty’s in onze winkel: een gezellig avondje shoppen met vriendinnen!

Onze winkel

Kledingparty

Heb je zin in een gezellig avondje uit met vriendinnen? Plan dan nu je kledingparty en wij openen onze deuren speciaal voor jullie! Het enige dat jij hoeft te doen is een aantal vriendinnen / familieleden / collega’s uit te nodigen. Wij zorgen voor een hapje en een drankje.

De kledingparty start meestal tussen 19.00 en 20.00 uur. Nadat iedereen voorzien is van koffie en/of thee kan er op het gemak geshopt worden. Tip: zorg ervoor dat je een kledingstuk van jouw zoon of dochter meeneemt zodat je kunt bekijken hoe de kledingmaat valt. Mocht de kleding toch te groot of te klein zijn dan kan deze natuurlijk gewoon geruild worden.

Ben je enthousiast geworden? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak via: info@webwinkelmooi.nl of 06-18817784