Wie zijn wij

Ons bedrijf

Webwinkel Mooi is opgericht in september 2011. Allereerst als online winkel. Daarnaast verzorgde ik kledingavonden en ging ik naar markten en evenementen.

Vanaf oktober 2015 heb ik ook een fysieke winkel geopend, een droom die uitkwam! De winkel is geopend van woensdag t/m zaterdag van 10.00-17.00.

Naast mijn werk in de winkel ben ik getrouwd en moeder van 3 hele lieve kinderen.

Ik hoop je snel te zien in mijn winkel of online!

Liefs Judith

Dit ben ik

Kledingparty

Heb je zin in een gezellig avondje uit met vriendinnen? Plan dan nu je kledingparty en wij openen onze deuren speciaal voor jullie! Het enige dat jij hoeft te doen is een aantal vriendinnen / familieleden / collega’s uit te nodigen. Wij zorgen voor een hapje en een drankje.

De kledingparty start meestal tussen 19.00 en 20.00 uur. Nadat iedereen voorzien is van koffie en/of thee kan er op het gemak geshopt worden. Tip: zorg ervoor dat je een kledingstuk van jouw zoon of dochter meeneemt zodat je kunt bekijken hoe de kledingmaat valt. Mocht de kleding toch te groot of te klein zijn dan kan deze natuurlijk gewoon geruild worden.

Ben je enthousiast geworden? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak via: info@webwinkelmooi.nl of 06-18817784