Algemene voorwaarden

Op deze pagina`s staan de Algemene Voorwaarden vermeld. Deze zijn bedoeld om beide partijen te beschermen.

Mocht u vragen, opmerkingen of suggesties hebben met betrekking tot deze website of artikelen, stuur dan een email naar info@webwinkelmooi.nl.

Algemeen

De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten. Wanneer u een bestelling plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van MOOI, Kamer van Koophandelnummer 51799464. BTW-nummer: NL158898126B01.

Wijzigingsrecht

MOOI behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen. Alle rechten voorbehouden.

Prijzen

Alle prijzen zijn in euro’s vermeld, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.

Betalen

Na een bestelling ontvangt u een bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten. Betaalt u vooraf dan kunt u het verschuldigde bedrag overmaken op rekeningnummer: NL18RABO0160988691 t.n.v. Mooi te Swalmen o.v.v. factuurnummer. Betaalt u vanaf een buitenlandse rekening, dan heeft u ook het BIC-nummer nodig, dit is: RABONL2U. Voor betalingen via iDeal wordt u automatisch doorverwezen naar het betaalprogramma.

Verzenden

De artikelen worden met track & trace code verzonden via PostNL. De kosten voor verzending binnen Nederland bedragen € 2,95. Woont u in de buurt van Swalmen (Roermond) dan kunt u tijdens het bestelproces ook aangeven dat u de bestelling komt ophalen, de verzendkosten worden dan niet in rekening gebracht.

De kosten voor 
zendingen naar België en Duitsland bedragen € 5,95.

De bestelde artikelen worden met uiterste zorg verpakt. Mocht het echter gebeuren dat het bestelde artikel beschadigd bij u uitkomt dan vernemen wij dit graag via info@webwinkelmooi.nl.

Annuleren

U heeft de mogelijkheid de bestelling binnen 24 uur na het plaatsen van een bestelling te annuleren, zonder extra kosten. Annuleren doet u via info@webwinkelmooi.nl. Als u de geannuleerde bestelling reeds betaald heeft, ontvangt u het betaalde bedrag retour.

Retourneren

U heeft de mogelijkheid om binnen 7 dagen na ontvangst artikelen retour te sturen, mits ongewassen, niet beschadigd en liefst in originele verpakking met de eventuele labels eraan. De verzendkosten zijn voor de koper. Na binnenkomst en goedkeuring, ontvangt u het betaalde bedrag retour. Let op: op verzoek gemaakte artikelen van het merk Mooi Elke kunnen niet meer geruild worden.