Verzenden

De artikelen worden met track & trace code verzonden via PostNL. De kosten voor verzending binnen Nederland bedragen € 3,95. Woont u in de buurt van Swalmen (Roermond) dan kunt u tijdens het bestelproces ook aangeven dat u de bestelling komt ophalen, de verzendkosten worden dan niet in rekening gebracht.

Bestelt u accessoires die per brievenbuspost á € 1,95 verzonden worden dan is dit een zending zonder track & trace code. Heeft u liever dat het bestelde artikel mét track & trace code verzonden worden? Stuur dan even een mail naar info@webwinkelmooi.nl.

De kosten voor
zendingen naar België en Duitsland bedragen € 6,95. Pakketten worden verzonden via Kiala/UPS en verzonden naar het dichts bijzijnde afleverpunt.

De bestelde artikelen worden met uiterste zorg verpakt. Mocht het echter gebeuren dat het bestelde artikel beschadigd bij u aankomt dan vernemen wij dit graag via info@webwinkelmooi.nl.

Annuleren

U heeft de mogelijkheid de bestelling binnen 24 uur na het plaatsen van een bestelling te annuleren, zonder extra kosten. Annuleren doet u via info@webwinkelmooi.nl. Als u de geannuleerde bestelling reeds betaald heeft, ontvangt u het betaalde bedrag retour.

Retourneren

U heeft de mogelijkheid om binnen 7 dagen na ontvangst artikelen retour te sturen, mits ongewassen, niet beschadigd en liefst in originele verpakking met de eventuele labels eraan. De verzendkosten zijn voor de koper. Na binnenkomst en goedkeuring, ontvangt u het betaalde bedrag retour.